In de schaduw van het bestaan

Zijn vriendin pikt het niet langer dat Frank steeds zwijgt over zijn opdrachten, en verbreekt hun relatie. Het lot van een commando die geheime missies uitvoert; een open, eerlijke relatie is dan niet meer mogelijk. Af en toe een ‘eendagsvlieg’ daar moet hij het mee doen. Bij zijn oude dienstmaten kan hij weer even zichzelf zijn. Hij geniet van hun mooie verhalen. Over de trainingsstage van Berry’s Vlaamse opa bijvoorbeeld, ook een paracommando, in het oude Kamp Vogelsang. Waarom is hij, in het bezit van een licence to kill, geworden wie hij nu is? Om daarachter te komen gaat hij op zoek naar zijn ouders, die hij nooit heeft gekend. Op een van zijn reizen ontmoet hij een bijzondere vrouw, die zijn lief voor altijd zou kunnen worden. Dan moet hij wel zijn leefwijze drastisch veranderen, maar of hij daartoe in staat is? In de schaduw van het bestaan is een zoektocht naar de ware liefde.

Je bestelt het boek eenvoudig door het bestelformulier in te vullen en op de verzendknop te klikken. Wij sturen je het boek direct toe. Je krijgt bij het boek een factuur van € 17,95 (incl. btw) die je binnen 14 dagen kunt voldoen. Voor het verzenden van het boek brengen wij € 3,80 in rekening.

P.S. Je krijgt direct een bevestiging in je e-mailinbox. Check ook je SPAM-folder! Mocht je geen bericht van ons ontvangen, stuur dan een e-mail naar jan@janvanrijthoven.nl.

ISBN: 9789463380935
273 pagina’s, verkoopprijs € 17,95
Uitgeverij Aspekt

Bestel jouw boek nu!